چگونه یک وب سایت شخصی راه اندازی کنیم؟
تا چند سال پیش، تنها افراد شناخته شده و معروف، عکاس های حرفه ای، افراد خلاق، گرافیست ها، نویسنده ها و طراح های وب سایت، سایت شخصی داشتند. البته افراد برای نمایش نمونه کار ها و تجریبات خودشان اقدام به طراحی سایت می کردند.
اما امروزه داشتن یک رزومه کافی به نظر نمی رسد. ما معتقدیم طراحی وب سایت شخصی می تواند شما را متفاوت نشان داده و اعتبار زیادی به شما ببخشد. این موضوع باعث شده افراد مختلف از خوشان سوال بپرسند که چگونه یک وب سایت شخصی راه اندازی کنیم؟ در این مقاله می خواهیم در این خصوص توضیحات کاملی برایتان ارائه نماییم.
وب سایت شخصی چیست؟
سایت یا وب سایت شخصی جایی است که شما رزومه، تحصیلات، تجربیات، نمونه کار ها، اطلاعات تماس، شرح حال و هر اطلاعاتی راجع به خودتان که دوست دارین دیگران راجع به شما بدانند را به نمایش می گذارید. این ساده ترین تعریف یک وب سایت شخصی می باشد. بسیاری از افراد به وب سایت شخصی صرفا به چشم یک مکان برای انتشار رزومه و نمایش نمونه کار های خودشان نگاه می کنند. این موضوع اشتباه است.
یک وب سایت شخصی می تواند یک محیط مناسب برای انتشار و به اشتراک گذاری نظرات، عقیده ها و تفکرات شما را با دیگران باشد. این موضوع مهم به هیچ عنوان در رزومه جایی ندارد.
کاربرد های یک وب سایت شخصی چیست؟
1. داشتن وب سایت شخصی این امکان را برای شما فراهم می آورد که یک رزومه پویا داشته باشید.
2. اطلاعات وب سایت شخصی را به راحتی و به هر شکلی که دوست دارید می توانید تغییرش دهید.
3. می توانید اطلاعات شخصی خود را بدون هیچ مشکلی آپدیت و ویرایش نمایید.
4. می توانید رزومه خود را هر طور که می خواهید طراحی کنید تا هر کسی که سایت شما را بازدید کرد، مشتاق شود تا به صفحات مجازی شما مانند اینستاگرام شما سر بزند.
5. راه اندازی یک وب سایت شخصی اولین قدم برای برند سازی شخصی یا پرسونال برندینگ می باشد.
آموزش راه اندازی وب سایت شخصی
مراحل کلی راه اندازی یک وب سایت شخصی به صورت زیر می باشد:
1. انتخاب یک دامین و سرویس هاستینگ
برای راه اندازی یک وب سایت شما دو چیز را لازم دارید. دامین و هاست.
- برای یک وب سایت شخصی شما حدودا به 500 مگا بایت فضا نیاز دارید، پس هزینه اضافی نکنید.
- به راحتی می توان حجم هاست را افزایش داد. یعنی اگر متوجه شدید که فضا کم دارید می توانید به فضای هاست خود بیافزایید.
- برای دامین بهتر است که اصراری روی دامنه های .com نداشته باشید. زیرا معمولا پر شده اند.
2. راه اندازی و نصب وردپرس
بعد از تهیه هاست و دامین مدتی باید صبر نمایید تا اصطلاحا DNS ها ست شوند. این کار ممکن است تا 24 ساعت طول بکشد. ما قطعا به شما توصیه می کنیم سایت خودتان را با وردپرس طراحی نمایید. زیرا بسیار قدرتمند بوده و کار با آن بسیار راحت می باشد. ضمنا کم هزینه ترین می باشد.
3. انتخاب قالب مناسب
باید برای بهتر جلوه کردن سایت خود به فکر انتخاب یک قالب باشید. قالب و پوسته یا تم در واقع همان چیزی است که باعث می شود سایت شما از سادگی در آمده و امکانات و بخش های بیشتری داشته باشد.
راه اندازی وبسایت با خرید هاست ایران در سریع ترین زمان ممکن
4. شروع طراحی وتولید محتوا سایت
بعد از انتخاب قالب مناسب برای سایت خود باید با توجه به امکانات وردپرس فضای سایت خود را طراحی نمایید. اصلا عجله نکنید. با آرامش به دنبال آموزش های کار با قالب انتخابی بگردید و سعی کنید حسابی به ابعاد مختلف قالب تسلط کافی پیدا نمایید.